Verjaardagswedstrijd!! Verjaardagswedstrijd!!

ROODBROEKEN

Er wordt een klassieker in ere hersteld. Kon. HFC en HFC Haarlem gaan voetballen om de Gouden Ruit.

Een prijs die in het begin van de vorige eeuw werd ingesteld door het Haarlems Dagblad voor de kampioen van de stad Haarlem.

Vorig jaar, op 15 september, ter gelegenheid van de oprichtingsdatum van de Kon. HFC (uit 1879) werd de wedstrijd gespeeld aan de Spanjaardslaan.

Op zondag 1 oktober 2017, de oprichtingsdatum van de HFC Haarlem (uit 1889), is de verjaardagswedstrijd in het oude, vertrouwde Haarlem stadion, aan de Sportweg.

De HFC Haarlem Legends met tal van bekende oud-spelers staat onder leiding van Joop Böckling. Op de bank bij de Kon. HFC Legends zit oud HFC Haarlem speler Gerrit Peys.

Kon. HFC heeft ons laten weten uit te zijn op revanche. Vorig jaar verloor de Legends van de Koninklijke met maar liefst 6-2!

De wedstrijd begint om 14.00 uur en duurt twee keer 35 minuten en de toegang is gratis.

Na afloop, zo rond 16.00 uur, is er in het Partycentrum Haarlem, de voormalige businessclub, een verjaardagsfeestje. Er is een talkshow met boeiende gasten. Michael Struis gaat in gesprek met onze helden uit het verleden en natuurlijk is er een hapje en een drankje.

Donateurs van de Stichting HFC Haarlem1889 bieden wij vanzelfsprekend een consumptie aan.

Bent u nog geen donateur? Voor slechts 10 euro per jaar steunt u onze Stichting al als Roodbroek donateur en ontvangt u jaarlijks het unieke magazine “de Roodbroek”.

Mocht u de wedstrijd niet kunnen bijwonen, dan bent u uiteraard toch van harte welkom bij de verjaardag van HFC Haarlem.

Er is immers maar één club aan de kade……..

Haaaarrrrrrrrllemmm!!!

Tot zondag 1 oktober 2017.

Vriendelijke groet,

Piet Hooft

Voorzitter Stichting HFC Haarlem 1889