Gerrie de Goede avond

Gerrie de Goede avond

Beste HFC Haarlem vrienden,

We gaan weer eens terug naar het verleden. Als HFC Haarlem supporter was u ongetwijfeld fan van de kleurrijke en succesvolle spits Gerrie de Goede, de man die met 18 doelpunten voor onze club in het seizoen 1971/72 tweede werd op de topscorerslijst. Het leverde HFC Haarlem het kampioenschap op en Gerrie een uitnodiging voor het Nederlands elftal. 

Op vrijdag 10 november 2023 organiseert de Stichting HFC Haarlem 1889 in het Partycentrum Haarlem aan de Sportweg te Haarlem een Gerrie de Goede avond.  

Het programma van deze avond is als volgt:

19.30 -20.00 uur: ontvangst met kop koffie of thee.

20.00 uur: interview met Herman Poos, maker van de documentaire over Gerrie de Goede en met enkele familieleden en oud- spelers. 

20.15 uur: vertoon van de Gerrie de Goede film over zijn leven en zijn carrière.

Vanaf 21.30 uur: napraten, herinneringen ophalen onder het genot van een drankje.

Deze avond is voor alle voormalige HFC Haarlem leden en supporters een mooie gelegenheid om elkaar weer eens te zien en te praten over het rijke verleden van onze club. De toegang is gratis, maar in verband met de organisatie is het prettig als u vooraf even laat weten of u komt. Stuur aub een email naar: hfchaarlem1889@gmail.com met als onderwerp: Gerrie de Goede en vermeld met hoeveel personen u komt.

Dank voor uw medewerking en we hopen u op 10 november a.s. te zien!

Met een Rood Blauwe groet,

Piet Hooft

Voorzitter Stichting HFC Haarlem 1889 

Eén reactie op “Gerrie de Goede avond”

Reacties zijn gesloten.