De Grote HFC Haarlem Voetbalquiz op maandag 12 maart 2018

De Grote HFC Haarlem Voetbalquiz op maandag 12 maart 2018

Om de verschijning van het eerste magazine “De Roodbroek” in 2018 luister bij te zetten, organiseert de Stichting HFC Haarlem 1889 op maandagavond 12 maart aanstaande “De Grote HFC Haarlem Voetbalquiz”. De locatie is in het vertrouwde Partycentrum Haarlem, onder de Kick Smittribune, aan de Sportweg 8 te Haarlem. De avond zal worden gepresenteerd door Edwin en Michael Struis.

U kunt hier als deelnemer of als toeschouwer bij aanwezig zijn. Teams bestaan uit maximaal 3 personen en het inschrijfgeld bedraagt € 5,00 per team (te voldoen bij de kassa). Donateurs van de Stichting HFC Haarlem 1889 zijn vrijgesteld van betaling. Inschrijven kan ook nog op dag/avond zelf. De aanvang is om 20.00 uur, inloop vanaf 19.30 uur.

Welk team wordt de kenner van de roemruchte geschiedenis van de HFC Haarlem? Voor de winnaars eeuwige roem en mooie prijzen. Maar voor iedereen een gezellige, nostalgische avond in rood en blauw. Uw partner, vrienden, familieleden maar ook uw relaties zijn natuurlijk van harte welkom. Een avond om niet te missen.

De prijzen zijn:

1) voetbaltas, bal en cadeaubon van € 50,00 van Huyg Sport.

2) 2 VIP kaarten voor de Hi HA Hondelul Voetbalshow op maandag 14 mei 2018 van Brilstand Producties in Patronaat Haarlem.

3) lunch bon voor 2 personen bij Restaurant Hout.

Bent u nog geen donateur, al voor € 10 per jaar, steunt u de Stichting als Roodbroek-donateur en ontvangt u het magazine “De Roodbroek” en de unieke HFC Haarlem sleutelhanger/opener.

Deelnemers kunnen zich aanmelden via het mailadres van de Stichting:

info@haarlem1889.nl

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting HFC Haarlem 1889

Piet Hooft, voorzitter