Shirtboek HFC Haarlem

 

Bestuurslid Andy van der Linde van Stichting HFC Haarlem 1889 beschikt over een schitterende shirtverzameling van HFC Haarlem. Momenteel is Andy druk bezig een boek samen te stellen omtrent deze shirts van de HFC Haarlem. Aan de hand van de shirts wordt de lezer mee teruggenomen in de geschiedenis van de HFC Haarlem, waarbij tevens wordt stilgestaan bij de hoogte- en dieptepunten van de club. Momenteel bevindt dit project zich in de eindfase. Het boek zal begin oktober 2024 uitkomen. Mocht u nog in het bezit zijn van HFC Haarlem shirts, dan komen wij graag met u in contact zodat uw shirt mogelijk opgenomen kan worden in het boek. U kunt hiervoor contact opnemen met de Stichting HFC Haarlem 1889. Mail naar: hfchaarlem1889@gmail.com. 

Voorverkoop actie 

Met toedoen van meerdere voormalige voetballers van HFC Haarlem, is ervoor diegene die het boek tijdens de voorverkoop bestelt een leuke actie op touw gezet. Tot en met 1 juni 2024 is er voor de donateurs van de Stichting de mogelijkheid en zolang de voorraad strekt om bij ieder boek 1 exemplaar uit te zoeken uit een serie van vier kaartensets met zes hand gesigneerde spelerskaarten. 

 Uiteraard betreffen dit hand gesigneerde kaarten van oud-voetballers van HFC Haarlem. Voor de namen van de spelers verwijzen wij u graag door naar de website waar het boek besteld kan worden voor een prijs van maar € 29,95 (www.hfchaarlemshirtboek.nl). Daarnaast rekenen wij voor eenieder die het boek in de voorverkoop bestelt geen verzendkosten. Na 1 juni 2024 gaat deze webshop open voor iedereen. 

De Stichting HFC Haarlem 1889 stelt u als eerste op de hoogte zodat alle kaartensets nog beschikbaar zijn. Er zijn vier verschillende kaartensets en van iedere set zijn er 100 beschikbaar. Bestel daarom tijdig uw boek met de gewenste set voordat uw favoriete spelers zijn uitverkocht.  

Let op: De kaarten zijn er zolang de voorraad strekt. Eén kaarten set per boek.

 

 

 

 

 

 

 

Momenteel zijn er meer dan 60 verschillende shirts getraceerd en opgenomen in het boek. Uiteraard blijven wij totdat het boek naar de drukker gaat, zoeken naar exemplaren die nog ontbreken. Hieronder enkele voorbeelden van de opmaak van het boek.