GEZELLIGE DRUKTE BIJ KERSTBORREL EN BOEKPRESENTATIE


Ondanks de concurrentie van de tuincentra en kerstmarkten had een behoorlijk aantal mensen met een HFC Haarlem hart de weg naar het Partycentrum Haarlem weten te vinden. Kort na half vijf liep de voormalige businessclub van HFC Haarlem al aardig vol. De ervaren musicus Paul Meijaard droeg met zijn optreden bij aan de gezellige en relaxte sfeer. Gastheer Herman Beck zorgde dat iedereen tijdig werd voorzien van een hapje en een drankje. Rond vijf uur moesten de geanimeerde gesprekken, het leek soms wel een reünie, even worden onderbroken.

Edwin en Michael Struis introduceerden met een humorvolle speech het boekje
Voetbal is Simpel van Piet Hooft. Omdat Beer Wentink door ziekte helaas niet aanwezig kon zijn, werd een eerste exemplaar van het boekje nu overhandigd aan twee oud-Roodbroeken: Paul Nieuwenhuizen en Aad Vreeken.

 

 

 

De introductie van de gebroeders Struis had een positieve invloed op de belangstelling voor het boekje. Er vormde zich al snel een rij voor de tafel waar Hooft de boekjes met steun van Jan Souverein verkocht en signeerde.

Rond 19.00 u werd deze geslaagde kerstborrel en boekpresentatie afgesloten en ging eenieder zich voorbereiden op de komende kerstdagen