TALKSHOW met Ruud Gullit op vrijdag 14 oktober 2016

De Stichting HFC Haarlem 1889 organiseert in samenwerking met uitgeverij Ambo/Anthos en Boekhandel de Vries op vrijdag 14 oktober een talkshow en signeersessie met Ruud Gullit. Gullit is de auteur van het onlangs verschenen boek “ Kijken naar Voetbal”. De avond wordt gehouden in het Partycentrum Haarlem, de businessclub van de voormalige profclub HFC Haarlem aan de Sportweg 8 te Haarlem. Deuren open om 19.30 uur. De aftrap is om 20.00 uur.

Haarlemmers kennen Ruud Gullit natuurlijk ook van de start van zijn professionele voetbalcarrière bij de toenmalige profclub HFC Haarlem. Gullit debuteerde op 16 jarige leeftijd en voetbalde van 1979 tot 1982 bij de roodbroeken.

De journalisten Paul Onkenhout en Edwin Struis gaan in de talkshow een duik in het verleden nemen en zullen Gullit ook bevragen op zijn unieke kijk op voetbal. Als analist ziet Gullit honderden wedstrijden per jaar. In zijn boek vertelt hij voor het eerst hoe hij wedstrijden ‘leest’ en wat de zwakke plek is van elk team. Ruud Gullit is een van de grootste voetballers van Nederland. Captain van de gouden generatie van ’88. Won landstitels, Europacups en kreeg in 1987 de prestigieuze Gouden Bal als beste voetballer van Europa.

Na de talkshow is er een signeersessie en kunt u een exemplaar van Kijken naar Voetbal aanschaffen.

Wij nodigen u hierbij van harte uit om deze avond bij te wonen, die met medewerking van Michael Struis tot stand is gekomen. Als donateur of adverteerder ontvangen wij u graag met een consumptie.

Deze avond kunt u informatie krijgen over de verschillende activiteiten van de Stichting en u aanmelden voor de nieuwsbrieven. Bent u nog geen donateur, al voor € 10 per jaar, steunt u de Stichting als Roodbroek-donateur, ontvangt u het magazine “de Roodbroek” en het unieke pakje HFC Haarlem 1889 kauwgom.

Kortom, the return of the legend in het voormalige stadion aan de Jan Gijzenkade! Een avond om niet te missen.

Met vriendelijke groet,

Bestuur Stichting HFC Haarlem 1889

Piet Hooft, voorzitter