HFC Haarlem tentoonstelling 26 november 2018

Beste Roodbroeken,

Als uw vrouw maandagmiddag 26 november a.s. wil gaan winkelen in de binnenstad van Haarlem, wees dan enthousiast en ga mee.

Zet de auto in de parkeergarage aan de Raaks, geef uw eega uw creditcard en begeef u spoorslags naar Café de Zwaan, Kinderhuisvest 53 (hoek Zijlstraat). Of misschien wil ze wel mee?

In dit sfeervolle etablissement is op de eerste verdieping een kleine, maar zeer interessante HFC Haarlem tentoonstelling ingericht. De opening van deze tentoonstelling zal om 15:00 uur worden verzorgd door één van de HFC Haarlem Legends: Arthur Numan geassisteerd door de mannen van Brilstand Producties (Paul Onkenhout, Dick Sintenie, Edwin Struis en Simon Zwartkruis).

Vanaf 15:00 tot 19:00 uur heten wij u van harte welkom om weer even in het roemruchte verleden van onze club rond te dwalen. Via een beamer zullen ook oude Haarlem beelden worden vertoond.

En na uw bezoek kunt u beneden onder het genot van een goed glas nog wat na mijmeren over die goede, oude tijd.

De objecten die u op deze intieme HFC Haarlem-tentoonstelling kunt zien zijn afkomstig uit de privé collectie van Andy van der Linde, aangevuld met enkele andere interessante voorwerpen.

De expositie wordt muzikaal geopend door het vermaarde Ampzing Genootschap.

Dus: alle reden om maandag 26 november om 15:00 uur in Café de Zwaan te zijn om weer heel even dat echte Haarlemgevoel te krijgen.

We zien u graag op 26 november 2018.

Stichting HFC Haarlem 1889
Piet Hooft / Andy van der Linde